Ny layout er implementert

Ein dag ut i ferien min og eg har endeleg gjort siste finpuss på den nye layouten til bloggen. Eg vonar at den ikkje er blitt heilt utdatert i den lange prossesen med å gjere den ferdig.

Framover vil det kome mange spanande artiklar som eg har planlagt, men som har blitt lagt på is innan det nye designet var på plass.

Kommenter gjerne om du skulle oppdaga bugs..

3 comments

 1. Då virkar kommentarane, det viste seg at eg ikkje hadde sjekka om dei virka på den nye malen.

  No virkar det! Så det er fritt fram å kommentere andre bugs ol. på den nye malen 🙂

 2. For å være helt ærlig forstår jeg at du har lagt ned mye tid og arbeid i det nye designet, men jeg synes det gamle designet far mye finere. Alt er så mørkt og trist nå i forhold til før. Greit nok det er stilrent og sånt, men jeg likte det ikke. Beklager.

  Du får ha en fortsatt fin dag og lykke til videre med bloggingen 😀

 3. Takk for tilbakemelding, alle kan ikkje like alt. Men eg vonar at du framleis vil stikke innom bloggen 🙂

  Det gamle designet var absolutt flott og fint, men det var ikkje meg – det var wordpress temaet «Dilectio». Så eg følte meg nøydd til å lage noko som var reinare og ikkje minst noko eg hadde laga sjølv.

  Det er nok litt mørkt ja. Eg leikar med tanken på å ha to versjonar slik at brukaren sjølv kan velje om han vil lese på lys eller mørk bakgrunn. Lesbarhet må jo stå i fokus på ein blogg.

Comments are closed.